Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Όταν πονάει το... δοντάκι...

Καλησπέρα σας (σας???) και πάλι...

Το ξέρω οτι σας έλειψα (ντόινγκ!!!) αλλά ο οδοντίατρός μου δε μου άφησε και πολλά περιθώρια για blogging!!! Και το χειρότερο είναι οτι έχω και συνέχεια (κλαψ κλαψ)... Τέλος πάντων, θα περάσει κι αυτό, πού θα πάει????...

Η αλήθεια είναι οτι εδώ και καιρό με έχει πιάσει η χριστουγεννιάτικη διάθεση (το τι ακούνε καθημερινά ο άντρας μου & τα κορίτσια στη δουλειά, δεν περιγράφεται), οπότε θα μοιραστώ μαζί σας έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να ακούτε ραδιόφωνο "ιντερνετικά", με τι άλλο??? ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!!!!

http://www.radio-directory.com/christmas


Φιλάκια και εις το επανιδείν!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Καλή αρχή λοιπόν...


Κάθε φορά που κάτι νέο ξεκινά, πατροπαράδοτα εμείς οι Έλληνες, το "ραίνουμε" με ευχές... Θα ξεκινήσω λοιπόν αυτό το ολόδικό μου εγχείρημα, με μια ευχή... "Με το καλό!!!"

Αχ, τι σου κάνει η τεχνολογία... παλιότερα όταν ήμουν παιδούλα, (σημειωτέον οδεύω αισίως στα 35...), οτιδήποτε γαργάλιζε την περιέργειά μου, το αποτύπωνα και το εμπλούτιζα σε ένα τοσοδούλι λεύκωμα: συνταγές μαγειρικής, τρόπους να φτιάχνω τις κούκλες της χιλιοποδαρούσας [οι παλαιότεροι θα χαμογελούν τώρα... όσο για τους νεότερους, google it! :)] και τόσα άλλα...

Πλέον, η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ευτυχώς για μένα.

Τέλος στη φλυαρία λοιπόν, σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου, (αν και ξέρω οτι μιλώ μόνο σε μένα και τον άντρα μου προς ώρας), όπου θα μοιραζόμαστε τα πάντα για τη μαγειρική (συνταγές - μυστικά κτλ) αλλά και οτιδήποτε κυκλοφορεί στην "πιάτσα" και είναι άξιο αναφοράς.

"Με το καλό"...


Mitsuko